De Focus Tijdschrift

Na vijf jaar online gepubliceerd te hebben, presenteren wij met dank aan de UBVU en een groep ruimhartige donateurs, het eerste De Focus Tijdschrift! In deze eerste editie vind je een interessante selectie van artikelen van de afgelopen paar jaar, en een exclusief interview met hoogleraar Andy van den Dobbelsteen over het belang van wetenschapscommunicatie. Het geheel is voorzien van een aantrekkelijke lay-out door Julia Mars, met illustraties van oud-voorzitter Thom Hamer. 

Ben jij benieuwd hoe een populairwetenschappelijk tijdschrift, geschreven door studenten, eruit ziet? En wil je ons helpen in onze missie om studenten een platform te bieden en hun kennis te delen? Bestel het tijdschrift dan via het onderstaande formulier, en wij zullen het naar je opsturen! De minimale donatie bedraagt wegens de verzend- en administratiekosten vier euro; alles wat daar bovenop komt helpt ons om het platform levend te houden en te groeien!

 

De Focus bedankt je hartelijk voor je bijdrage, en wenst je veel leesplezier! 

 

! Nadat de betaling is afgerond, komt u bij sommige banken niet op een bevestigingspagina van de bank, noch een bedankpagina van ons. Dit betekent niet dat de betaling niet veilig of goed is verlopen, maar dat wij simpelweg niet het geld hebben om deze pagina’s te installeren. Laat maar weer zien – we kunnen elk centje goed gebruiken om ons vrijwilligersplatform te verbeteren!

 

 

Wil je liever de digitale versie van het tijdschrift bekijken? Klik dan hier voor de PDF-versie!