Doneer nu!

De Focus is een non-profitorganisatie die geheel bestaat uit studenten en jonge professionals die dit werk vrijwillig doen naast hun studie of werk. Het bestuur en de redacteurs van De Focus zetten zich dagelijks in om het platform draaiende te houden. Maar met enthousiasme alleen komen we er niet: jij kunt ons helpen door te doneren.

Eenmalige donaties

Je kunt De Focus steunen met een eenmalige donatie via iDeal. De hoogte van het bedrag kun je helemaal zelf bepalen, maar is vanwege de servicekosten wel minimaal 2 euro.


Totaal: € -
Nadat de betaling is afgerond, kom je bij veel banken niet op een bevestigingspagina van de bank, noch een bedankpagina van ons. Dit betekent niet dat de betaling niet veilig of goed is verlopen, maar dat wij simpelweg niet het geld hebben om deze pagina’s te installeren. Laat maar weer zien – we kunnen elk centje goed gebruiken om ons vrijwilligersplatform te verbeteren!

Periodieke donaties

Sinds 1 januari 2021 is De Focus een ANBI en kan je ons steunen met een periodieke donatie, zowel in geld als in natura. Als jouw periodieke gift voldoet aan een aantal voorwaarden, kan je deze aftrekken in de aangifte inkomstenbelasting. Er moet dan wel eerst een schriftelijke overeenkomst zijn opgemaakt. Je kunt daarvoor de volgende formulieren gebruiken:

De Focus – Betalingsvolmacht periodieke gift (in geld)
De Focus – Overeenkomst periodieke gift (in geld)
De Focus – Overeenkomst periodieke gift (in natura)

Heb je vragen? Stuur dan een bericht naar penningmeester@de-focus.nl

 

De Focus bedankt je hartelijk voor je bijdrage!